Specialpædagogik i praksis

Blog

Lidt ekstra spændende arbejde

Jeg interesserer mig for mit fag. Så er også anmelder ved siden af bloggen her. Har lige læst bogen her. Gik lidt over deadline da der var fokus på eksamen som jeg skrev om i sidste blogindlæg.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var lige lidt ekstra arbejde til mig. Anmeldelse på vej. Tjek folkeskolen.dk efter sommer engang. Der var lige et par eksamener der skulle overstås først. Så der var et hængeparti.

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

Men nu kan jeg endelig gå på sommerferie. Så skal vi lige have regnen til at stilne af.

Bloggen her er specialpædagogik i praksis. Og denne bog er en praksisbog. Så tjek anmeldelsen når den kommer engang i august.