Specialpædagogik i praksis

Blog

Foredrag om praksis

Det at vi praktikere kommer ud og holder oplæg og workshops tænker jeg er en meget positiv ting. Der kan godt mangle en kobling mellem det akademiske og det praktiske.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

5-3-1 strategien for at udvide netværket og linke op med interessante personer virker på platformen linked in. Jeg har liked 5 post hver dag, kommenteret på to og skrevet et indlæg en gang hver dag i en måned. Det har givet pote, og linkedins alegoritmer har fundet ud af at linke mig op med en interessant kursusvirksomhed, hvor jeg skal ned at holde foredrag sidst i februar omkring nogen af de ting jeg virkelig brænder for: Mindfulness, low arousal, stress-sårbarhed og affektsmitte.

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

De ting jeg bruger i min dagligdag kan jeg komme ud og videreformidle til en større gruppe, og det glæder mig. 

Photo by Ahmad Fahmi on Reshot

Powered by Labrador CMS