Specialpædagogik i praksis

Specialpædagogik i praksis

Blog

Fin artikel om ADHD og voksenliv

Det at finde ud af man faktisk havde noget man kunne have gjort noget ved tidligere, kan være en svær proces. Artiklen her om en mand der sent finder ud af at han faktisk havde ADHD er værd at læse.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et god artikel, som viser at det ikke altid er et nederlag med en diagnose. Tværtom kan det være en fordel med at en tidlig indsats. Det at finde ud af sent at man kunne være blevet hjulpet tidligere og have undgået mange udfordringer er belastende. 

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

https://www.magasinethelse.dk/adhd-diagnose-som-fyrreaarig/?fbclid=IwAR0QgjEKiiDP4GuWq06TlzueixNsL6XKQabbpAym1m_1pePgKZyJbtOGaGo

Powered by Labrador CMS