Specialpædagogik i praksis

Specialpædagogik i praksis

Blog

Spændende podcast

Ny spændende podcast med to kompetente fagpersoner, som vender spændende temaer indenfor det specialpædagogiske.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dem må jeg følge. Bo Hejlskov og Hanne Veje om afstemt pædagogik m.m. Mange af teknikkerne fra low arousal og stress sårbarhed vil sikkert blive vendt. Mange af teknikkerne bruger jeg det daglige. Så spændende at høre fra de to kompetente personer om nyt der rører sig. Og sikkert med en masse praksisnære eksempler.

Specialpædagogik i praksis

Jeg har stort set hele mit lærerliv arbejdet med specialpædagogik, både med unge og børn i folkeskolen. Sideløbende har jeg taget en kandidatgrad i almen pædagogik, og senest en PD i pædagogisk psykologi. Jeg brænder for specialpædagogikken og holder ind imellem foredrag om emnet. Er censor ved læreruddannelsen og diakonhøjskolen med det almene pædagogiske område bachelorprojekt, lærerens grundfaglighed og almene pædagogiske fag. Jeg er endvidere boganmelder på folkeskolen.dk indenfor emnerne trivsel og specialpædagogik. Jeg vil i denne blog skrive om, hvordan man kan gribe dagligdagen an med undervisning og pædagogik i en specialklasse.

Har anmeldt to af Bo Hejlskovs bøger. Den ene er Hanne Veje medforfatter til. Det er tydeligvis folk der ved hvad de taler om. 

Linket er her: 

https://hejlskovogveje.podbean.com/?fbclid=IwAR17Mpj_-PPX-LuE2dFWXGR0kdfh5yhBt4Rc999Y7CulzZxAUW22-mz5EH8

Powered by Labrador CMS