Trine Hyllested

Blog

Er Lyset for de Lærde blot - til ret og galt at stave?

Med film kan man udtrykke noget, som det ellers kræver rigtig lang tid at læse. Og lærdom kan udtrykkes med meget andet end det skrevne ord. En god kollega af mig lærte mig om Filmkompagniets hjemmeside og den har jeg flittigt brugt siden. Det er undervisningsguld!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har ikke altid tid til at bruge de tykke bøger i læreruddannelsen Jeg mærker det mere og mere i min dagligdag som læreruddanner, hvor vi uddanner det dobbelte antal studerende på mindre end den halve tid af, hvad jeg selv fik, da jeg startede som lærerstuderende på Emdrupborg i 1977. Denne timetalsreduktion er et uddannelsestiltag, der med politikerlogik skal højne niveauet i læreruddannelsen!

Trine Hyllested

Nå, men de lærerstuderende er stadig nysgerrige, engagerede, unge mennesker, der gerne vil arbejde med børn og unge. Det er det vigtigste !

I min undervisning bruger jeg nu ind imellem film, som udtrykker noget, der måske kan åbne sindet for at få læst de tykke bøger !

Jeg vil anbefale alle, der interesserer sig for undervisning, til at bruge dette site. God fornøjelse!

http://www.filmkompagniet.dk/