Folkeskoleforældre

Blog

De besværlige elever

Den besværlige elev, bruger klassens tid, på at disrupte KL og moderniseringsstyrelsens metaplaner. Den besværlige forældre, skriver lange breve på intra og forholder sig kritisk til mindste detalje. Folkeskolen er under virusangreb.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De besværlige elever…  og deres forældre, spænder ben, for Folkeskolens totale nedbrydning.

Den besværlige elev, bruger klassens tid, på at disrupte KL og moderniseringsstyrelsens metaplaner. Den besværlige forældre, skriver lange breve på intra og forholder sig kritisk til mindste detalje.

Den besværlige lærer, dukker sig, og holder fast i udfasede livsværdier.

Folkeskoleforældre

Folkeskoleforældre arbejder tværpolitisk for et mangfoldigt og forskningsmæssigt funderet skolesystem med gode faglige og sociale forhold for børn. Folkeskoleforældre er for alle forældre til skolesøgende børn og andre, der deler vores fokus. Læs mere på folkeskoleforaeldre.dk

De besværlige medborgere, arbejder fra græstue til græstue.

Hvilke systemer holder den besværlige skoleleder fast i?

Folkeskolen emmer af opbrud. Skolen vil gerne overtage rollen som stavnbånd, og flere og flere flygter. Men skolen består?

For færre år siden, end vi kan huske: var den danske folkeskole, fuld af liv og de almindelige brydninger, som tiden altid beder om.  Den kunne måle sig på en værdivægt, der endnu ikke er opfundet.

Men noget nedbrydende gik i substansen på tillid, mangfoldighed og frihed.

En virus blev sendt ind i Skolens Dna.  Som vira har for vane, formerer de sig i nye og hidtil ukendte former og varianter. Skolen er nu lagt ned, under et voldsomt og epidemilignende angreb. 

Uden at ændre ret meget i formålsparagraffen, har disse vira fået godt fat i skolens immunforsvar, og udvirker deres nedbrud indefra.

Tillid er afskaffet og erstattet med flere tests end der er skoleår. Ingen af disse, har til formål at forbedre skolens sundshedstilstand. Eleverne der udsættes for disse testangrebe bliver svagere og svagere. Der har længe lydt klageråb indefra samtlige klasseværelser. Den statsanerkendte modgift, har været flere test. 

Mangfoldighed er nu erstattet af målelighed. Du er hvad du testes i. Hverken mere eller mindre. Blegheden ligger tungt over de kommende generationer. Vitaliserende skoleformer føres ud af folkeskolen, og giver næring til de private. Aldrig har så mange private aktører haft så meget at skulle have sagt, helt inde i folkeskolens maskinrum. Store summer af penge ledes udenom skolen og gives bort til ukendte og uafprøvede koncepter, leveret af kendisser med businesstæft. Millioner af kroner fosser ud af skolen og ned i lommerne på friske fyre uden skolekundskaber eller bare viden om undervisning.

Friheden er lagt i hænderne på styringssystemer, der uden indføling eller det mindste menneskelige aspekt, slår alle immunsystemer ned, med sin giftige medicin. Med ondt skal ondt fordrives.

Få "Statsudpegede Kvotekonger" styrer slaget om skolens helbredstilstand.  Disruption for alle pengene. 

Det var den skole, tænker man. Lad mig få mine unger ud, og væk fra den helbredsknusende maskine.

Nogle ihærdige og ret besværlige forældre, kæmper på de indre linjer. 

Uden fælles retning og med målet ude af syne. Der kæmpes fra klasseværelse til klasseværelse nu. De få reddes ud og resten ofres. 

Med systematiske nedbombninger fra Landets udvalgte Eminencer, udkastes nye og endnu farligere vira...og holder krigen igang. Det er ikke data, der mangler. Men de data der samles, bruges i uhellige og ulovlige alliancer. 

Den danske folkeskoles helbred, er ramt af cellegifte.

De besværlige elever er vores ene håb, skønt vi ved at det koster dem deres personlige helbred at kæmpe videre. De besværlige elevers forældre, er vores andet håb, skønt vi ved at det koster deres personlige helbred at kæmpe videre.

De syge er nu spændt for stridsvognen, i skole og mange andre sammenhænge.  Vi satser på at det vi ikke dør af, må gøres os stærkere! Eller? 

Sålænge du er rask, er du fri!  Eller sålænge du er fri, er du rask?