Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Årsplan: håndværk og design 3.klasse.

Skal du undervise i håndværk og design i 3.klasse efter sommerferien? Så kan du finde inspiration til din årsplan her.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Billede skabt i canva.com

Sommerferien står for døren. Mange er i gang med at forberede næste skoleårs undervisning.

Skal du undervise i håndværk og design i 3.klasse? Så kan du finde inspiration til din årsplan i vedhæftede årsplan, som jeg lavede sidste år.

Nyt fag, nyt lokale, nye skills

Årsplanen er lavet ud fra tanken, at eleverne er nye i faget og i faglokalet, og at forløbene skal udvikle deres kendskab til, og kompetencer i, at arbejdet med træ, tekstil og metal.

Årsplanen er delt ind i emner der tilgodeser dette, og som er afbrudt af små pause aktiviteter, hvor I skal ud og gå ture og kigge på årstidernes skiften, på træernes løv eller at lege på legepladsen.

Praktiske hilsner

Katrine Diduch