Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Den bedste gave - og en længsel efter at komme i faglokalet igen

Min datter har ikke én gang nævnt, at hun savnede håndværk og design i den forgangne tid. Men blomstrede af glæde, da hun havde haft faget igen.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Privat foto.

Det kan godt være, at håndværk og design faget ikke er blevet prioriteret i de sidste måneder. 

Men det betyder også, at glæden for endelig at skulle have faget igen, er mangedoblet for eleverne.

Det gjalt ihvertfald min datter i 4.klasse. 

Hun kom hjem med denne fine kasse, som hun skulle have givet mig i barselsgave tilbage i februar. Hun nåede ikke at blive færdig. Og så lukkede landet pludselig ned.

Nu har hun kaft værktøjet i hænderne igen, og kunne slet ikke vente med at give mig gaven. -til trods for, at der kun er 14 dage til min fødselsdag.

Og nøj hvor blev jeg glad for gaven. Virkelig. Jeg kan godt se nogle fejl og mangler, men at vide at lige præcis hun (som bestemt ikke er grundigheden selv, hvad angår håndværk) gør mig faktisk ret stolt. 

Forventningens glæde

Selvom eleverne sikkert ikke engang kan huske, hvad de lavede før nedlukningen, så er jeg sikker på, at langt størstedelen længes efter at komme tilbage i faglokalet. For lige at lægge sidste hånd på deres arbejde. 

Det gjorde min datter tilsyneladende. -selvom hun ikke én gang i den forgående periode har nævnt faget med et eneste ord.

God pinse!

Powered by Labrador CMS