Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Kære nye håndværk og designlærer.

Velkommen til en verden af materialer og værktøj, og alt det ind imellem. Velkommen til folkeskolen.dk's faglige netværk for håndværk og designfaget.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

FOTO: lavet i canva.com

Kære nye håndværk og design lærer, kære du, der er ny i dette fag.

Velkommen til!

Velkommen til en verden af materialer og værktøj. Fordybelse, kæmpe muligheder for gode relationer til dine elever. - og alt det ind imellem. For der er enormt mange muligheder i dette praktiske fag, og kun fantasien sætter mulighedernes grænser. 

Folkeskolen.dk's faglige netværk for håndværk og design

Mulighederne skal indfanges og gøres konkrete i fede forløb. Forløbene kan du bl.a finde inspiration til herinde i det faglige netværk på folkeskolen.dk. Selve didaktikken kan du også finde hjælp til herinde, og hvis du selv vil dele forløb, eller har spørgsmål til din undervisning, så er det faglige netværk også det helt rette sted at søge hen.  

Faktisk spænder det faglige netværk vidt. Du kan finde alt fra inspirerende forløb til spændende teori. Herunder er samlet en vifte af muligheder, hvoraf forfatterne spænder fra lærer til forsker.

Et forløb

https://www.folkeskolen.dk/1842213/naar-organiseringen-skal-gaa-i--fisk

En boganbefaling:

https://www.folkeskolen.dk/878319/dansk-designhistorie-i-slutningen-af-timen

Den fede teori om kroppens læring

https://www.folkeskolen.dk/656887/ny-hjerneforskning---det-hele-handler-om-kroppen

Til analysen i den praktiske undervisningen

https://www.folkeskolen.dk/1790098/genstandsanalysemodel--en-nem-hjemmeopgave-i-disse-saere-tider

Endnu engang; velkommen til!

Powered by Labrador CMS