Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Sommerens valgfagsprøver er aflyst. Tak!

Tak for at meldingen er kommet ud i god tid.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så kom den endelig.

Aftalen om, at eleverne i folkeskolen kun skal til et begrænset antal prøver til sommer. 

Det er meget glæde - og klædeligt, at regeringen og de resterende partier bag beslutningen om at aflyse de praktisk musiske valgfags prøver, har lyttet til fagenes undervisere og de faglige foreningers anbefalinger om at aflyse sommerens prøver og ageret derefter. 

Jeg håber det bliver en gentagende succes.