Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Kære Pernille Rosenkrantz-Theil. Aflys nu sommerens prøver i de praktisk musiske valgfag.

Begå ikke samme fejl som ved aflysningen af vinterens prøver.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

FOTO Kreeret i canva.com

"Vi må se tiden an", sagde du. 

"Du snakker uden om" var vi mange der tænkte. Mange der forsøgte at sætte ord på i indlæg diverse steder.

Det handler selvfølgelig om valgfagsprøven i de praktiske musiske fag. 

En fejl.

Alle vinterens prøver blev aflyst i sidste øjeblik. Med store frustrationer hos de lærere der havde forberedt sig, og ikke mindst eleverne, på det. Det kræver tid at forberede! Tid der er spildt, fordi beslutningen ikke blev taget i god tid.

Det var en fejl ikke at aflyse allerede da vi lærere råbte op om det første gang. 

Et simpelt ønske for 2021.

Med endnu en nedlukning af landet er vi oppe på et stort antal uger vores elever mangler reel praktisk undervisning i fagene håndværk og design, billedkunst, musik og madkundskab.

For det nye år ønsker jeg noget meget simpelt: At du, Pernille Rosenkrantz-Theil, ikke taler uden om. Du skal lytte til os. Du skal stole på os når vi siger, at prøverne i valgfagene også skal aflyses til sommer.

Og ja, jeg er med på, at Corona ikke villigt danser i takt, og at hurtige beslutninger kan være nødvendige. Men lige præcis derfor skal vi (eller nærmere du) gå med livrem og seler, og aflyse sommerens prøver i de praktisk musiske fag. For fejlen skal ikke gentage sig.

Det er faktisk ganske simpelt. 

Powered by Labrador CMS