Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Blog

Sommerens valgfagsprøver aflyses

Så blev det endelig vedtaget: prøverne i de obligatoriske praktisk musiske valgfag bliver ikke til noget til sommer.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens håndværk og design-rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Katrine Diduch er Folkeskolens håndværk og design-rådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: katrine.dalindiduch@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter mange bekymringer og snakke om sommerens prøver i valgfagene, kan vi endelig finde lidt fred og ro på min skole her til eftermiddag. For med

"Aftale mellem regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Frie Grønne, Alternativet og Kristendemokraterne om håndtering af prøver i sommeren 2022 på Børneog Undervisningsministeriets område"

står det klart, at de omdiskuterede prøver i bl.a håndværk og design bliver aflyst. 

Billede fra om håndtering af prøver i sommeren 2022 på Børneog Undervisningsministeriets område.

Selvom flere har ytret, at prøven sagtens kunne afholdes hører jeg til den gruppe af lærere, der hilser beslutningen hjertelig velkommen. Nu kan vi give eleverne lide mere af den gode undervisning, som mange har savnet under nedlukningerne.

Tak!