Marshall

Blog

No Time To Die and Wallace and Gromit

Hvordan hænger en superdynamisk actionfilm og en modellervoks stop-motionfilm sammen?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I No Time To Die, ser man på et tidspunkt Léa Seydoux, Madeleine, som barn.

Marshall

Lærer - engelskvejleder Seminarieskolen Lærer fra Aalborg Seminarium 1997 Linjefag, engelsk og historie Ekstra linjefag, biologi 2009 PD i engelskvejledning 2010

Der er en film i hendes TV. Det er "The Wrong Trousers", af Nick Park, som er lavet i modellervoks og med stop-motion teknik.

I den ser man Wallace i nogle technobukser gå på siden af et hus for at stjæle en diamant i et museum. I det efterfølgende klip ser man skurkene gå på siden af et hus for at stjæle noget vigtigt. En interessant Britisk vinkel på historien. Det er vist klippet fra togjagten, man ser i 007-klippet.

Filmen vandt en Oscar for bedste animerede kortfilm i 1993.

Det er i øvrigt også Nick Park der har været med til at lave Shaun the Sheep(Frode Får), Peter Gabriels "Sledgehammer" video og en del andre skøre påfund. Deriblandt at redde ostetypen Wensleydale ved at bruge ostens navn i filmene.

Wallace and Gromit's hjem på internettet

Gennemgang af Spørgsmål man måtte have EFTER at have set No Time To Die

​​​​Om Wensleydale