Marshall

Blog

Squid Game for lærere

Lærere, der dyster om penge til deres elever, er underholdning i USA.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

CNN link til historien om lærere, der bruges til underholdning.

Marshall

Lærer - engelskvejleder Seminarieskolen Lærer fra Aalborg Seminarium 1997 Linjefag, engelsk og historie Ekstra linjefag, biologi 2009 PD i engelskvejledning 2010

I linket er der en historie, fra CNN, om lærere, der i South Dakota USA, bruges til underholdning i pauser til sportsbegivenheder. Lærerne kan få kontanter til deres skoler ved at dyste med andre lærere om de samme penge.  Grundskoler er i USA finansieret af lokale skatter i skoledistriktet. Velhavende boligområder har velholdte og velfungerende skoler. Fattige områder har det modsatte.  Lærere i USA har ofte brug for to jobs, da lønnen ikke kan betale almindelige udgifter. Yderligere betaler lærere i USA ofte for skolematerialer til deres elever, af deres egen løn.  Det er på mange måder en trist udvikling.