Søren Peter Dalby Andersen

Blog

Talenter inviterer til GUL-festival

DESIGN & INNOVATIONS TALENTHOLD HVIDOVRE 2013/14 inviterer til GUL-Festival, hvor du blandt andet kan opleve parkour, koncert, Art-Wall og talentholdet der udstiller årets kreative værker. Så kom frisk og mød Danmarks kreative og innovative ungdom.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

THVG er en platform, hvor unge talenter skal medvirke til skabe nye innovative løsninger til Hvidovres borgere. Med udgangspunkt i de unges talenter har THVG arbejdet med borgernes udfordringer og problemstillinger. Holdets arbejde afsluttes og præsenteres ved GUL-festival, der arrangeres af talentholdets elever. Ønsker du at læse mere om talentholdet så følg dette link: http://hamayunb.wix.com/the-village

Søren Peter Dalby Andersen

Da jeg i mine tidligere blogs har blogget om talentarbejde i folkeskolen tillader mig at smide denne invitation – også selv om det ikke er et naturfagligt talentprojekt.