Tænketanken Sophia

Blog

Så er der nye samtaler på vej

i den næste måned vil vi lade op til nye samtaler med fire genudsendelser på www.den2radio.dk

Publiceret

Der er lige nu 20 udsendelser med Sophia-samtaler, der pejler dannelse. De er vidt forskellige, med samtalepartnere med vidt forskellige baggrunde, men med det til fælles, at alle finder, at dannelsestilgangen i undervisning og kulturliv er en bærende del af vores vedligeholdelse af og vores deltagelse i et demokratisk samfund.

Tænketanken Sophia

Sophia- tænketank for pædagogik og dannelse er et forum for strategisk analyse af forhold, der vedrører undervisning og uddannelse på et demokratisk-humanistisk værdigrundlag. Læs mere på sophia-tt.org

De 20 samtaler kan findes på Sophias hjemmeside: sophia.nu/sophia-samtaler/ eller findes under Sopia - samtaler. Pejling af dannelse på www.den2radio.dk 

Om en måned tager vi fat på en ny runde samtaler. 

For at lade op vil vi i den næste måneds tid genudsende fire af samtalerne på www.den2radio.dk.

Den første af genudsendelserne kan findes på netradioen i denne uge. Det drejer sig om Jens Raahauges samtale med professor Per Øhrgaard. Titlen er Man bliver vred, et udsagn, der faktisk stammer fra eftersnakken, da aktørerne troede, at Jens Skou Olsen havde lukket ned for mikrofonerne.

Men vi fandt det forfriskende, at den følelser, som havde ligget under den skarpe, men sprogligt polerede samtale kom op til overfladen.

Nyd samtalen - og hør, hvordan vrede kan lyde