Tænketanken Sophia

Blog

Ny Sophia-konference med mulighed for kritiske bidrag til evaluering af læreruddannelsen

Konferencen afholdes torsdag den 17. maj 2018, kl. 09.00 - 16.00, på Idrætshøjskolen i Århus. Med oplæg af lektor Steen Simonsen, professor Karen Borgnakke, professor Emeritus Thyge Winther-Jensen, lektor Benedikte Vilslev Pedersen, lektor Johannes Adamsen, skoleleder Grethe Lindhardt Mortensen og skoleleder Dan Gjerrild Søgaard.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kom og vær med! Giv din stemme til kende i et kritisk bidrag til evaluering af læreruddannelsen. Jo flere stemmer vi er med erfaringer og indsigt i læreruddannelsen og det at lave god skole, jo større chance er der for at blive hørt.

Tænketanken Sophia

Sophia- tænketank for pædagogik og dannelse er et forum for strategisk analyse af forhold, der vedrører undervisning og uddannelse på et demokratisk-humanistisk værdigrundlag. Læs mere på sophia-tt.org

SOPHIA forsøger i samarbejde med nuværende og tidligere undervisere på læreruddannelsen, at samle de enkelte kritiske stemmer til et kraftfuldt fælles kritisk bidrag til evaluering af læreruddannelsen.

Lyt til de mange indsigtsrige oplægsholdere og deltag i gruppedrøftelser med en fælles interesse for kvalitet i læreruddannelse.

"At kunne - at turde - at ville lærerarbejdet. Du skal skulle ville noget. Du skal have noget på hjerte. Hvordan arbejder vi med det i læreruddannelsen, snarere end med opfyldelse af mål og udfyldelse af handleplaner?"  Oplægsholder og skoleleder Dan Gjerrild Søgaard

"Lærernes begrundelser for deres praksis og deres professionelle dømmekraft må udover fagdidaktikken trække på almen didaktisk, psykologisk og pædagogisk viden som modvægt til evidensbaserede koncepter og teknikker."  Oplægsholder og Professor Emeritus Thyge Winther-Jensen

Læs mere om program, temaer og tilmelding på SOPHIAs hjemmeside: http://www.sophia-tt.org/da/TilmeldingKonference