Tænketanken Sophia

Blog

Hør PerSchultz-Jørgensen på den2radio

I serien Gamle Pædagoger er Egon Clausen nu nået til Per Schultz-Jørgensen. Lyt til hans kloge ord om at arbejde med børns karakter frem for deres karakterer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I den2radios foromtale af udsendelsen hedder det: 

Tænketanken Sophia

Sophia- tænketank for pædagogik og dannelse er et forum for strategisk analyse af forhold, der vedrører undervisning og uddannelse på et demokratisk-humanistisk værdigrundlag. Læs mere på sophia-tt.org

Hvorledes opdrager vi vore børn til at leve i en verden, der forandrer sig, og som vi derfor ikke kan forberede dem til? Hvorledes lærer vi dem at samarbejde, når kravet også er selvstændighed? Vi forventer også, at de skal kunne fordybe sig, men de er online døgnet rundt. Vi ved, at de kommer til at leve i en omskiftelig verden, og derfor er det godt at have et fast ståsted. Overfor denne udfordring bør vi have tiltro til, at en robust og ansvarlig karakter er holdbar i omskiftelige tider. Vi skal kort sagt arbejde på at styrke vore børns karakter. Hør Per Schultz Jørgensen i en samtale med Egon Clausen Per Schultz Jørgensen: Styrk dit barns karakter.  Kristeligt Dagblads forlag.

http://den2radio.dk/udsendelser/gamle-paedagoger-per-schultz-jrgensen-xx/

Vær også opmærksom på de tidligere udsendelser med Gamle Pædagoger på den2radio, som er i omtalt nogle af mine tidligere blogindlæg.