Morgenkaffe, læsning af program og ruteplanlægning af onsdag/torsdag på Big Bang.

Hvad skal du opleve? Hvem skal du møde? Hvad er højdepunktet til den årlige naturfaglige fætter/kusine fest i uge 12?

Onsdag og torsdag i uge 12 mødes over 1650 deltager til BigBang konference i Odense. Naturfagskonferencen er fyldt med inspiration fra oplæg, workshops, keynote speakers, messestande, værksteder og snak, netværk, idegenerering, sparring plus forkælelse med lækker mad, gratis materialer og gode kollegaer/venner.

Publiceret Senest opdateret

I disse dage er naturfagsfolk i det ganske land ved at kigge på programmet til årets største danske naturfagsbegivenhed BigBang.

Der er 11 faglige spor, som rammer bredt i et naturvidenskabeligt felt. Det er vist ikke en underdrivelse at skrive, at der er noget for enhver naturfaglig smag.

Skal du med for første gang?

Folkeskolens naturfagsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Mette Mellerup er Folkeskolens naturfagsrådgiver. Hendes opgaver er at dele sine refleksioner om fagene, deltage i debatten på det faglige netværk og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: 
mettemellerup74@gmail.com

Det en god ide at bruge tid hjemmefra på at planlægge, hvilke dele af programmet du gerne vil være en del af. Kom i god tid til de forskellige oplæg, hvis du vil være sikker på en plads. Afsæt god tid til messeområdet. Her er der meget at opleve, forfriskninger og du møder helt sikkert nogen, du kender.

Skal du ikke med?

Gå til din ledelse og forklar, hvorfor du skal med – måske ikke i år, men så næste år. Hvad er argumentet for at bruge penge på denne konference til din leder? Du kommer hjem fyldt med ideer og undervisningsforløb, du kan bruge direkte i din undervisning. Hvis der er ting, som skal implementeres på jeres skole fx STEM, undersøgelsesbaseret undervisning, fagteamarbejde eller ny forskning ind i undervisningen, så kommer du hjem med inspiration og viden om, hvordan dette gøres.

Der er jo ikke altid lige meget glimmer og forkælelse i dagligdagen som lærer, men en tur på BigBang kan noget helt specielt.

Skal du med for X gang?

Så glæder du dig lige som mig. Måske er du i gang med at planlægge et oplæg eller workshop. Måske du er ved at lægge en rute gennem programmet.

Jeg håber, at vi ses til snak, kaffe og hvem ved måske en snak om fremtiden.