Blog

Corona & glædeligt nytår

Kære juleferie ! Er det mon muligt at få dig byttet - gerne til en ny ferie? Jeg ved ikke om jeg skal henvende mig på borgerservice, i en isenkræmmer, et byggemarked eller andet sted … Der er ikke lige et synligt byttemærke på min corona.

Publiceret Senest opdateret

Endnu en ferie nærmere sig sin afslutning. En ferie, hvor der er tanket ny energi, oplevelser og minder for de flest. Batterierne er ladet op og mange er klar til anden etape af dette skoleår.

Personligt har jeg holdt ferie med en ubuden gæst, som satte spor og ikke er til at fordrive. Siden den 26/12 har jeg været under dynen med corona - som en del andre danskere. Og jeg har været smittet før og er vaccineret, men sikken en omgang. Denne gang har jeg været SYG, og den lede virus vil ikke forlade min krop.

Folkeskolens naturfagsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Mette Mellerup er Folkeskolens naturfagsrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: mettemellerup74@gmail.com

I dag har jeg været sammen med min studiegruppe i fem timer, handlet og gået en lille tur, hvilket har resulteret i, at batterierne nu er helt flade. Jeg gruer for, hvor lang tid det tager at komme tilbage på fuld styrke. På onsdag møder eleverne ind igen, og jeg har absolut ingen energi. Der er ikke sat noget ind på kontoen, hverken af energi eller oplevelser i denne ferie. Til mine kollegaer som også har haft en ferie fulgt af ubudne gæster, som har taget ophold i vores kroppe, pas godt på jer selv, når I skal i gang igen. Til alle jer som har haft en dejlig juleferie pas godt på os, der kommer retur fra ferie, og ligner noget katten har slæbt med ind – både fysisk og mentalt.

Hvor meget jeg end hader tanken om en stille opstart efter juleferien, så er det hvad min krop byder mig i disse dage.

Jeg glæder mig til ny energi og til at skrive blogindlæg fyldt med naturfag, gejst og skarpe holdninger.

Glædeligt nytår til jer alle – pas godt på hinanden, når skolen begynder igen

/ Mette