Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Gruppeprøve i fransk? Fransklærere søges

Seks 9. og 10. klasser har med succes rundet årets tyskundervisning af med en gruppeprøve. Fransklærere har måske lyst til at være med?

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

“Inspireret af prøven i mundtlig matematik har de to tysklærere Ann-Kristin Henriksen og Birthe Sidsel Strunge fundet på en tyskprøve, hvor eleverne gruppevis bliver eksamineret i omkring halvanden time.” Således skrev Ann-Kristin Henriksen bl.a. i et blog-indlæg i april og hun håber nu, at fransklærere også vil være med til at forsøge sig med den prøveform.

https://www.folkeskolen.dk/1870622/aflysning-af-proeve-foerte-til-matematik-inspireret-tyskproeve

Er der interesserede fransklærere derude? 

Henvendelse til Ann-Kristin på; akhakhakh@gmail.com

eller på facebook-gruppen; forsøg med gruppeprøve i tysk (og fransk)

https://www.facebook.com/groups/4525108104200577

På facebook-gruppen ligger der slides, der fortæller kort om formål, fremgangsmåde, elevernes arbejde, arbejdsspørgsmål etc.