Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Sproglærerens dag(e)

Hermed en reminder sproglærerdage i 2022.

Publiceret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: flickr/eltpics

Redigeret den 12.01, 09:00: Arrangementer tilføjet på opfordring fra læserne. 

Fransklærernes dag "Aux ateliers des idées" d. 27 januar -22 i Odense, er der måske endnu ledige pladser til. Tilmelding kan ske via sproglærerforeningens hjemmeside.

Se mere her;

https://sproglaererforeningen.dk/boiler/

Under overskriften "Nye veje til sprog" byder konferencen på Campus Slagelse d. 24. marts -22 på faglige keynotes og praksisnære workshops til sprogfagene i grundskolen. Tilmelding senest 17. februar -22.

Se mere her;

https://www2.phabsalon.dk/arrangementer/arrangement/sproglaererens-dag-2022/

"Motivation for sprog" - Sproglærerforeningens sprogkonference d. 24. marts -22 i Vejle. Tilmelding senest 15. januar-22 (lige om lidt).

Se mere her;

https://sproglaererforeningen.dk/boiler/

Sproglærernes dag på UCL i Odense d. 13. september -22 byder på oplæg og workshops om funktionel grammatik, mundtlighed og ordforråd. Tilmelding senest 12. august -22.

Se mere her;

https://www.ucl.dk/efteruddannelser-og-kurser/kurser-og-konferencer/kurser/sproglaerernes-dag#starter

Sproglærerens dag på KP den 1. marts  byder på oplæg om aktuelle tendenser i sprogundervisningen og workshops om alt fra kontekstualiseret grammatik og chunks til spilkultur og FN's verdensmål. Tilmelding senest den 1. februar -22. 

Se mere her;

https://cfu.kp.dk/events/sproglaererens-dag-2022/

Tysklærerforeningen afholder Tysklærerdage den 9. og 10. september på Sinatur Skarrildhus (syd for Herning). 

Se mere her; 

https://www.tysklaerer.dk/