Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Initiativ til gruppeprøve

Overvejer du at deltage i et forsøg med gruppeprøve?

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: flickr.com

Jeg har i en tidligere blog efterlyst sproglærere (tysk og fransk) til forsøg med en gruppeprøve.

https://www.folkeskolen.dk/1877373/gruppeproeve-i-fransk-fransklaerere-soeges

Læs også Caroline Schrøders artikel om gruppeprøve her;

https://www.folkeskolen.dk/1877843/laerer-inviterer-tysk--og-fransklaerere-til-at-lave-en-gruppeproeve-i-de-to-sprogfag

På vegne af arbejdsgruppen søger Ann-Kristin Henriksen igen interesserede til forsøget med gruppeprøve. I de vedhæftede dokumenter kan du læse om, hvordan opgaven er bygget op og hvordan forløbet er før, under og efter.

Arbejdsgruppen er meget interesseret i at få eksperimentet anerkendt som officielt forsøg og har derfor brug for at samle oplysninger og konklusioner fra jer, der har lyst til og mulighed for at deltage. 

Læs vedhæftede, hvis du vil vide mere eller kontakt Ann-Kristin Henriksen;

akhakhakh@gmail.com