Blog

Sådan får du el-guitar og el-bas med i sammenspil.

Få guitar og bas med i sammenspil - 3 (Video)

En videoforklaring af mine seneste blog-opslag om at få el-guitar og el-bas med i sammenspillet.

Publiceret Senest opdateret

Efter at have filmet og redigeret flere gange, blev jeg enig med mig selv om, at ægte er bedre end perfekt, så derfor deler jeg nu dette videklip med dig:

Folkeskolens musikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Arne Widding er Folkeskolens musikrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: arnewidding@gmail.com

I videoklippet viser jeg, hvad jeg har forklaret i de sidste to blog-indlæg; nemlig hvordan du finder tonerne på guitaren, og hvordan du lærer børnene at spille de første toner og ovenikøbet deres første power-chords. Så er de klar til sammenspil!

Du kan læse de omtalte indlæg her på bloggen inden du ser videoen, da det måske vil hjælpe på forståelsen. Der er gode billeder, som hjælper på forståelsen og hukommelsen:

Næste opslag kommer allerede fredag, og her kan du lære, hvordan man bedst lærer de første akkorder, samt hvordan det nu hænger sammen med Barré-akkorder. God fornøjelse!

Videoforklaring: