Blog

Rytmelegen "Boom, Snap, Clap"

Rytmelege til din undervisning - Videodemonstration

Den første i en serie af rytmelege, som du kan prøve med dine elever. God fornøjelse!

Publiceret Senest opdateret

Som lovet kommer her den første rytmeleg; "Boom, Snap, Clap", som de to søstre i videoen øvede sig på i juleferien og optrådte med til morgensang. Jeg blev inspireret til at lave rytmelegen med mine klasser, efter at have set den på YouTube-kanalen "Wir Lieben Kinderlieder". I kan se den oprindelige video nederst, men her kommer først min instruktionsvideo sammen med søstrene, Frederikke & Josefine:

Hvis du kunne lide denne rytmeleg, vil jeg opfordre dig til at følge bloggen her. Måske har nogle af mine tidligere opslag også interesse? Jeg kan f.eks. foreslå dette indlæg, hvor jeg argumenterer for, at musikfaget kan ses som det vigtigste fag i skolen:

https://blog.folkeskolen.dk/blog-folkeskolens-musikradgiver-musik/derfor-er-musik-det-vigtigste-fag-i-skolen/4625687

Her til sidst som lovet videoen, som inspirerede mig:

Folkeskolens musikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Arne Widding er Folkeskolens musikrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: arnewidding@gmail.com