Blog

Rytmelegen "Bim Bum Biddy"

Rytmelegen "Bim Bum Biddy" med videoinstruktion

Kan du holde styr på arme, ben og stemme i denne sjove rytmeleg?

Publiceret Senest opdateret

Jeg elsker rytmelege, hvor motorikken også sættes lidt på prøve. Det er godt at kunne grine lidt af sig selv, når kroppen ikke kan følge med, og at føle hvordan man forbedrer sig, hvis bare man øver sig lidt. Denne rytmeleg er ingen undtagelse, og til morgensang er de voksne faktisk mere udfordrede af den, end børnene er. Jeg tror faktisk, det er umuligt at være i dårligt humør, efter at have forsøgt sig med denne:

Folkeskolens musikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Arne Widding er Folkeskolens musikrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: arnewidding@gmail.com

Hvis I trænger til lidt mere hjælp. vil jeg anbefale videoen herunder, hvor der både er lavet illustrationer til hjælp, men også backing track, så det er nemt at synge med. I kan så selv sætte hastigheden op eller ned alt efter niveau:

Jeg gør mig mange overvejelser om musikfaget i skolen, og håber du vil kigge lidt nærmere på mine tidligere artikler her i bloggen. Måske jeg kunne sætte nogle tanker i gang hos dig med denne tidligere artikel om at skabe "Den Stærke Musikkultur"?