Blog

Altså denne indholdsfortegnelse taler sit eget sprog. Masser af emner med det der rør sig i vores fantalastiske fag pt. Give it a go´!

Prøv-li-at-hør-her! Madkundskab for livet!

Kan du lide at nørde tanker bag madkundskabens forunderlige verden? Så har Helle Brønnum Carlsen lige udgivet en bog, som du kan læse ganske gratis som E-bog via DLF.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens madkundskabs-
rådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Christian Bunk Svane er Folkeskolens madkundskabsrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: domesticscience@yahoo.com

Altså, hvis der er noget vi nordjyder kan lide, så er det vin ad libitum og transferfrie fodboldspillere (læs: måske man skal være fodboldtosse for at forstå dette…). Men det korte af det lange er, at vi godt kan lide billige, eller endnu bedre, gratis ting. Og gerne gratis ting af god kvalitet!

Nu er jeg jo ikke journalist, som skal anmelde og give ris og ros til alverdens materialer på markedet. Meeen når det er gratis, tænkte jeg, at jeg godt lige kunne give jer læsere et hint.

Jeg fik ski lige et hint fra Madkundskabsforeningens nyhedsbrev om at Fru Brønnum Carlsen havde nyt materiale på markedet – gratis i E-bogsversion.

Jeg skal da ha´, Thorkild!

Som inkarneret madkundskabslærer, skal jeg da have mit fix af madkundskabs-nørderier.

Og det får du satme her!

Bang; 72 sider, let læst, hurtigt brush up på nogle af de ting, som rør på sig i madkundskabens verden pt.

Whats not to like?

Altså denne indholdsfortegnelse taler sit eget sprog. Masser af emner med det der rør sig i vores fantalastiske fag pt. Give it a go´!

Lidt bøvlet at hente ned…

Og dog…

Du skal ind på mine sider og fra bliver du ledt ind på samling Pædagogisk rækkevidde.

Jeg gik egentlig bare herind for at finde HBC-bogen, men faldt over alverdens gratis E-bøger, da jeg har en stor interesse for pædagogisk, psykologisk og didaktisk læsning. En sand guldgrube af viden!

Inde i systemet følger denne vejledning. Med lidt snilde er du hurtigt på et sted, hvor kloge mennesker dler ud af alverdens viden. Brought to you by DLF - all free!

God nysgerrig læselyst.

Note: har du set, at der er kommet en ny opdatering af prøvevejeledningen for madkundskabsprøven?

Indlæg herom kommer i slutningen af denne uge…

Madkundskabslige hilsner

Christian