STUK sprænger madkundskabsbudgettet!!!

Webinar om årsplaner og progression Den gode årsplan - hvordan udarbejdes den?

Offentliggjort Sidst opdateret

Er du madkundskabslærer, og skal du undervise i madkundskab som valgfag?

Så er dette webinar måske noget for dig!

 

Forestil dig et rockband af madkundskabslærere og konsulenter fra Undervisningsministeriet a la Eric Clapton og Cream, Chris Cornell og Temple og the dog, Scott Weiland og Slash og Velvet Revolver, Bob Dylan, Tom Petty and Roy Orbison og Travelling Wilburys eller Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings and Kris Kristofferson og The Highwaymen. Vælg bare din egen generation.

Folkeskolens madkundskabsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Christian Bunk Svane er Folkeskolens madkundskabsrådgiver. Hans opgaver er både at dele sine refleksioner i indlæg, deltage i debatten på det faglige netværk samt være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: 
christian@domesticscience.dk

 

Argh, okay…

Joan Preisler fra STUK har inviteret to lærere, som fortæller om deres måde at udarbejde årsplanen, herunder overvejelser om en hensigtsmæssig progression fra det obligatoriske niveau og videre over i valgfaget.

På webinaret vil der være god mulighed for at spørge og kommentere på oplæggene samt til at stille spørgsmål til dine eventuelle overvejelser om din egen årsplan.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til webinar om vigtigheden af og eksempler på, hvordan årsplaner kan udarbejdes i valgfaget madkundskab.

 

Tirsdag den 13. august 2024 kl. 16.00.

 

Clickbait-forsøg!

Men hey, fik jeg dig til at klikke herind?

I så fald mission accomplished.

Som fodboldtosse og flittig læser af Bold.dk møder jeg ofte det man kalder clickbait-forsøg, hvor journalisterne forsøger at få dig til at klikke ind på deres artikler.

Jeg tænkte, at jeg vil prøve denne journalistiske teknik af. Virkede den? Det vil tiden vise.

 

Note: Jeg er den ene af lærerne, som viser et par eksempler på undervisningsplaner, hvordan man kan tænke progression ind i madkundskabsfaget.

 

Korrektion: STUK´s økonomi er stadig intakt, og der blev ikke anvendt statslige midler på hverken madkundskabslærerne og konsulenterne. Det koster faktisk ganske gratis at deltage:-)

 

Praktisk info

Deltag via linker her:

 

https://statens-it-dk.zoom.us/j/95545252749?pwd=129AXGDvbKN4CcGxbJ4OnKahXFqw9K.1

 

Meeting ID: 955 4525 2749

Passcode: 509340

 

Madkundskabslige hilsner – og håber vi ses på tirsdag

Christian