Jan Thranes tegneblog

Blog

Syv fede år med Gordon Ørskov Madsen

DLF har fået ny formand.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med landingen af A20 udtrykte Gordon det således citeret efter hukommelsen: "Vi har siden 2013 haft syv magre år nu står vi overfor syv fede år".

Håber at han kan leve op til sine egne ord og levere det nødvendige for foreningen = foreningens medlemmer.

Jeg har aldrig mødt manden – hverken face-to-face eller til møder – men jeg har hæftet mig ved, at blandt dem i foreningen som kender ham, så omtales han som en inddragende, lyttende og inkluderende samarbejdspartner. Noget som jeg er overbevist om fortsat vil præge hans virke nu som ny formand. At han også er godt inde i sagerne og vandt til at forhandle og lande aftaler med eksterne partnere/modpartere/samarbejdspartnere er et yderlige plus, som sikkert også vil have en positiv effekt på bundlinjen hos os menige medlemmer også i en konkret forstand, som vi vil kunne mærke.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Allerede i første valgrunde på kongressen var han den kandidat, der fik flest stemmer. I anden valgrunde distancerede han sig yderligere fra de øvrige kandidater og fik markant opbakning blandt de delegerede og over de 50% af stemmerne, som er nødvendig for ikke at skulle ud i endnu en runde.

Han er fra Århus, det kan ikke skjules – jeg nyder hans jyske dialekt og fremtoning.

Som Tina Dickow synger i sangen: ”Man kan tage pigen ud af Århus, men man kan ikke tage Århus ud af pigen”.

Gordon, bliv ved med at være den du er – det er jo derfor du blev valgt.

Velkommen til fremover at skulle tilbringe rigtig megen tid i København.

Tillykke

https://www.youtube.com/watch?v=BOLDQdqdFIc