Jan Thranes tegneblog

Blog

”Den dag Nordjylland lød som Nordkorea”

”Madsen og Magten” – gratis podcast på dagbladet Politikens hjemmeside

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

”En rose til en rose” og ”Danmarks bedste statsminister” lød det fra elever på Stolpedalsskolen i Aalborg, da Danmarks statsminister og selvudnævnt "børnenes statsminister" Mette Fredriksen kiggede forbi.

Var modtagelse og den indstuderede hyldest for meget? Nogle politiske modstandere og enkelte debattører kritiserede episoden: https://www.folkeskolen.dk/1844060/boernehaveklasse-planlagde-omdiskuteret-hilsen-til-statsministeren  

Dagbladet Politikken har søsat en serie podcast, som man kan høre gratis på dagbladets hjemmeside. I den sidste del ( de10 sidste minutter) af podcasten ”Madsen & Magten: Kommissions-kaninen, lortesagen og den dag Nordjylland lød som Nordkorea” diskuteres det om det var godt eller skidt for Mette Frederiksen.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

https://politiken.dk/podcast/madsen_og_magten/art7803987/Kommissions-kaninen-lortesagen-og-den-dag-Nordjylland-lød-som-Nordkorea

Og hvad mener jeg selv?  Jeg synes klart, at hun gør det bedre end Jakob Elleman-Jensen – selvom sidstnævnte vil give skattelettelser i form af en nedsættelse af momsen, come on! Måske vi lige skal få statsbudgettet til hænge sammen igen først – coronaindsatsen har på mange måder og også konkret haft sin pris.