Blog

Pt. løber vi stærkt...

...men snart går vi på juleferie.

Publiceret Senest opdateret

Her ved indgangen til julemåneden oplever mange en øget travhed. Både privat og på arbejde. I skolen er der klippe-klistre-dag, julepynt skal sættes op, kalenderlys indkøbes tændes og en lille historie forberedes til hver morgen – nogle har også et kirkebesøg, som skal planlægges med salmer og håbefulde ord.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Som lærere gør vi status i december og afslutter emner, så vi kan starte igen på blanke sider og med nye håb for fremtiden i det kommende kalenderår.

Man siger, at julen er hjerternes fest. Fint med mig – jeg er både til hjerter og til fest. Freden er dog den, som jeg nyder allermest netop i juletiden … herunder det ikke at skulle noget i ferien. En gåtur i naturen uden noget mål eller at finde et sted med en god udsigt sådan lidt ligesom Tina Dickow i sangen ”A room with a view”.

Af og til er det en god idé at sætte sig ned og se verden passere forbi uden at behøve at skulle gøre eller mene noget … bare at være til. Julen er en god anledning.