Jan Thranes tegneblog

Blog

Gaven du ikke skal tage med i seng med mindre du sover alene

Julen og også nytårsforsætterne nærmer sig – jeg har et forslag til dig. Er du matematiklærer skal du unde dig selv, dine elever og dine kolleger denne gave: Bliv medlem af matematiklærerforening – du vil blive en endnu bedre lærer af det.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kun godt og vel 3000 af landets matematiklærere er medlem – jeg forstår ganske enkelt ikke, at de kan leve foruden. Måske de ikke ved, hvad de går glip af?

For nogle få hundrede kroner om året får man som medlem blandt andet Tidsskriftet MATEMATIK. I det seneste nummer kan man blandt andet læse om endnu en international pris til matematiklærebogssystemet ABACUS, læringsstyret undervisning i udematematik & geometri, Minecraft matematik og Historien om Ib.

Lederen indeholder bland andet en opfordring til at anbefale foreningen til andre kolleger – hermed gjort med glæde.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

God fornøjelse