Jan Thranes tegneblog

Blog

Kristne værdier i praksis

Mød kendte danskere i en række samtaler om livsværdier i anledningen af julen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mange troende, kulturkristne og andre danskere, som normalt ikke går i kirke, plejer traditionens tro at gå til gudstjeneste juleaften. Sådan bliver det ikke helt i år – der er dog åbent i kirken ( ifølge de seneste udmeldinger fra kultur- & kirkeminister Joy Mogensen ) dog med restriktioner. Mon ikke de fleste springer over i år og ser julegudtjenesten på DR1 fra sofapladsen.

Skulle man udover andefedt og sprød flæskesvær havde brug for lidt åndeligt føde i juledagene, så kan disse udsendelser/samtaler anbefales.

Mød tv-vært Dina Al-Erhayem i en snak om vores livsværdier med et kristent afsæt på tomandshånd med henholdsvis Bertel Haarder, Niels Hausgaard, Jonas Petersen og Ida Auken.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Bemærk: Udsendelserne er fra 2015, 2016 og 2017

Glædelig jul.

https://www.youtube.com/watch?v=rtkt8pKMafk

https://www.youtube.com/watch?v=jURVrUlxWDM

https://www.youtube.com/watch?v=oKWkBGYMA8U

https://www.youtube.com/watch?v=U23Hmy5yeuA