Jan Thranes tegneblog

Blog

Formandsvalg og næstformandsvalg – fornyelse efterlyses

Med Anders Bondos afgang er der åbnet op for en fornyelse i toppen af DLF – vi mangler dig!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hermed en opfordring til alle og ikke mindst unge lærere – stil jeres kandidatur til rådighed.

Lad os få et reelt kampvalg.

Inden blækket var tørt på den længe ventede arbejdstidsaftale trak Anders Bondo sig fra formandsposten. Gordon Ørskov var hurtigt til at byde sig ind som ny formandskandidat, og direkte adspurgt af fagbladet Folkeskolens journalister varsler næstformand Dorte Lange at hun ønsker at fortsætte på posten.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Det er et no go!

Der trænger i den grad til fornyelse i toppen af DLF. En ny start – nye perspektiver – nye reelle forbedringer af lærernes arbejdsvilkår.

Derfor denne bøn – i form af et opråb: Kære medlemmer, som har direkte erfaring med at arbejde under de betingelser, som har været vilkåret i folkeskolen siden 2013 og som gerne ser væsentlige bedre arbejdsvilkår for alle os lærere på gulvet – stil op som kandidat enten som formand eller næstformand.

Vi har brug for jer – ­ vi har brug for fornyelse, nu!