Blog

Sikker skolevej

Trafikkundskab – orientering om og øvelse i at begå sig i trafikken – har I det på skoleskemaet?

Publiceret

I forbindelse med at den nybyggede skole i mit eget kvarter står klar til indflytningen i løbet af året, har vi – beboerne i nærområdet – modtaget et brev fra vores ejendomsadministrator med en orientering fra Københavns Kommune ang. planerne for ændringer i de trafikale forhold (illustrationen ovenfor). Lyssignaler, fodgængerfelter, bedre cykelstier etc..

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Det er betryggende, at der tages højde for ikke mindst de mange børn, som snart kommer til at skulle færdes i området – til og fra deres nye skole.

Som sidegevinst kommer de fleste af tiltagene også til at gavne os, der allerede bor her –sikrere forhold til voksne og børn på cykler og gåben. Den ofte høje hastighed blandt biler og larmen fra accelererende motorcykler (der er flere MC– grupper i området) må vi håbe også bliver dæmpet.

Hvordan er det hos jer rundt omkring ikke bare i København men i hele landet – tages der hensyn og hensyn nok til skolebørnene?

Trafikkundskab – orientering om og øvelse i at begå sig i trafikken – har I det på skoleskemaet?

Her er et par videoer:

Powered by Labrador CMS