Jan Thranes tegneblog

Blog

Fagbladet Folkeskolen fremover med meget mere forskning?

Et samlende professions medie

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Visionen: Gør forskning på område mere tilgængelig

På den netop overståede DLF kongres spillede formanden – Anders Bondo Christensen – ud med et forslag om, at fagbladet Folkeskolen fremover bliver netop dét medie, hvor al relevant forskning på området bliver omtalt/præsenteret.

Undertegnede, som har erfaring med journalistisk arbejde fra flere fagblade, foreslår, at det sker ved, at man i hvert nummer af fagbladet Folkeskolen reserverer x antal sider netop til dette: ”Nyt fra forskningen”. Man vil sikkert – udover redaktionens egne medarbejdere – kunne finde relevante folk fra fx professionshøjskolerne, som løbende og vedvarende vil kunne præsentere redaktionen og dermed læserne for aktuelt stof. 

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.