Jan Thranes tegneblog

Blog

To formandskandidater – nævn 5 forskelle

Satire kan forekomme – skulle nogle føle sig forurettede, oversete eller blot ligeglade er det helt legitimt.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gordon Ørskov Madsen og Morten Refskov kandiderer begge til formandsposten i DLF. Begge støtter de op om A20 og bortset fra, at den ene har lidt længere hår og den anden har briller, så kan jeg ikke finde nogle forskelle på dem – heller ikke fagpolitisk set. Kan du?

Alternativer efterlyses Der har allerede været megen ballade og debat om den nye arbejdstidsaftale. Ingen repræsentant fra nej-tak siden har endnu meldt sig som officiel kandidat til posten som formand for lærerne i de offentlige folkeskoler.

Varedeklaration. A20 lyder lidt som et surmælksprodukt ala A38 – det kan skyldes en tilfældighed eller at produktet har været undervejs siden 2013.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.