Jan Thranes tegneblog

Blog

"Tæt på sandheden" – om Ukraine

En omtale og en anbefaling

Publiceret Senest opdateret

På Folkeskolen.dk er der tradition for at gå til den i debatten om næsten alt – senest har der været en intens diskussion om for eller for Nato – nej, der er ikke tale om en slåfejl – i forbindelse med krigen i Ukraine. Eleverne skal jo have nogle sandheder banket ind i hovedet, lød argumentet. https://www.folkeskolen.dk/1889237/elever-skal-undervises-i-vigtigheden-af-nato-medlemskab

I Danmark har vi tradition for at lave satire om (næsten) alt – særligt om os selv, vores politikere og moral som sådan.

I sit program ”Tæt på sandheden” behandler vært og journalist Jonatan Spang aktuelt situationen i og omkring Ukraine. I omtalen står der bl.a.:

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

”Tæt på sandhedens sæsonpremiere lyser blåt og gult i en hyldest til det ukrainske folk og deres badass præsident, der står i rygende kontrast til Danmarks elendige forsvar, som har samlet blå blok, men splittet Enhedslisten”.

https://www.dr.dk/drtv/episode/taet-paa-sandheden-med-jonatan-spang_-slava-ukraini_300406

Jeg kan varmt anbefale programmet, hvor Jonatan Spang også sender sin nye faste reporter og coach af sted for at få en snak med DF´s nye formand Morten Messerschmidt om inkluderende ledelsesstil og sloganet ”Sikkerhed fremfor grøn omstilling”.

God fornøjelsen og fortsat god debat også efter det nye Folkeskolen.dk går i luften i næste uge.

Ses vi – mon ikke …