Jan Thranes tegneblog

Blog

Noget om frikvarterer og gårdvagter

Hvornår føler du dig allermest levende?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi kender det jo nok alle sammen – som lærer er en opgaverne også at have gårdvagter

Selv plejer jeg hjemmefra at skrive det på min håndryg for ikke at glemme det, når det er mig der har en af dagens gårdvagter. Men faktisk nyder jeg det for det meste. Eller for at være helt ærlig – det er en proces fra shit til yes!

Selvfølgelig trækker personalerummet med varm kaffe og gode kolleger, men når jeg først er ude, så nyder jeg det. Der er selvfølgelig konflikter blandt eleverne og/eller en, der har slået sig, men der er også frirum. Mulighed for at være nærværende sammen med børnene udenfor klasseværelses bundne læringsrammer.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Jeg har bla. en coachuddannelse i bagagen fra Sofia Manning og får regelmæssigt hendes nyhedsbreve. Hun kommer ofte med gode indspark udefra og ind i en arbejdsdag med regelsatte rammer.

Her til morgen lå dette nyhedsbrev i min private mailboks: Hvornår føler du dig allermest levende? Og det gør jeg netop når jeg færdes ude, i naturen, cyklende eller gående – mærker vinden og den friske luft. 

Hvornår føler du dig mest levende?

Læs, se og hør Sofia Manning her angående: Hvornår føler du dig allermest levende?

https://sofiamanning.dk/blog/9xbl34gnfc2fbb2ayl6jbgahdfye7g

Powered by Labrador CMS