Jan Thranes tegneblog

Blog

Et stykke med makrel og mundbindsinstruktion

– mød hovedpersonerne i årets cirkusrevy

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hele eller delvise skolelukninger, håndsprit og ekstra rengøring. Vaccinationer, coronapas og tests.

De fleste lægger ”frivilligt” krop til – enkelte protesterer og ganske få nægter.

Nogle skoler ønsker fremover ugentlige fremvisninger af dokumentation – enten for vaccination eller test – ind og bukke og/eller neje ærbødigt for ledelsen. Andre overlader det tillidsfuldt til lærerne selv at sørge for vaccinering/test sammen med alle de andre øvrige opgaver – uden ekstra kontrol.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Ovenover det hele styres showet af to personer nemlig vores statsminister og direktøren for sundhedsstyrelsen: Mette og Søren.

Egentligt er der ikke meget at grine af.

Jeg tillader mig alligevel at skyde julemåneden, julen  og det kommende nye år ind med et par satiriske indslag fra Cirkusrevyen 2021.

Gud bevare folkeskolen.

https://www.youtube.com/watch?v=3YUJsN-qej8

https://www.youtube.com/watch?v=Fx1JIscxTuM