Jan Thranes tegneblog

Blog

”Hold A F S T A N D – det siger min mor!”

At være inde eller ude er for tiden lidt af en udfordring for de fleste

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Overskriften er et udsagn fra et barn til andet, som skar igennem pladsen ved den lokale Fakta, hvor jeg bor. Stort set alle danskere inkl. børn i alle aldre har fattet myndighedernes påbud om at vaske hænder, blive hjemme, ikke forsamles i større grupper og når man går ud – at holde afstand.

Forældrene trækker tålmodigt vejret dybt mens børnene ind imellem er ved at miste tålmodigheden – fordi de KEDER sig.

”Moar, jeg er færdig – ja men det er JEG ikke!!!”. Det ER hårdt ikke mindst for børnefamilierne at skulle tilbringe så meget tid sammen – at passe børn og at passe sit arbejde hjemmefra.. TV-vært Signe Molde har på Twitter lagt denne stemningsberetning ud i form af en hjemmevideo. Husk at sætte lyden til når du ser videoen.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

https://twitter.com/signemolde/status/1240653144847257602

Situationen ang. Corona er alvorlig og vi forsøger alle at holde hovedet og humøret oppe.

Her er en opsamling af mine blogindlæg i den forbindelse med et særligt humoristisk tvist.

https://www.folkeskolen.dk/1716586/statsministeren-goer-det-godt

https://www.folkeskolen.dk/1717896/fuck-nu-hjem

https://www.folkeskolen.dk/1721309/traet-familiefar--jeg-er-idiot

Illustrationen øverst er en affotografering fra hjemmevideoen med Signe Molte & co. tilført lidt digitalt kolorit af undertegnede.