Jan Thranes tegneblog

Blog

Statsministeren gør det godt

Krisestyring – Danmark lukker ned

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolerne er lukket. Vi rykker indendørs, holder afstand når vi handler ind, ringer og holder os ajour med vores nærmeste – ikke mindste de ældre. Lærerne deler links og ideer til undervisningsaktiviteter hjemme.

Danskerne har taget statsminister Mette Frederiksens og sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøms daglige formaninger til sig.

Hun rækker ud til de unge på youtube:

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

https://www.tv2ostjylland.dk/randers/mette-f-raekker-ud-til-de-unge-paa-kendt-youtubers-kanal

Hun gør det godt.

Allerede før jul gjorde hun en unik entre i det amerikanske satire og underholdnings show Saturday Night , hvor hun blev karikeret af en look-a-like., Heidi Gardner 

Selvom vi befinder os i en alvorlig situation – og måske netop derfor –håber jeg, at denne  morsomme youtube video  kan medvirke til at vi står sammen, holder humøret oppe, hjælper hinanden og støtter op om statsministerens og myndighedernes påbud.