Jan Thranes tegneblog

Blog

Brostrøm – ikke meget at grine af og alligevel

Nu skal vi til det igen. – Coronapas, vacciner x 3 og/eller test, test, test + mundbind

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi husker det nok alle sammen. Først demonstrerede sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm på et pressemøde, hvordan man tager mundbind på og af, siden proklamerede han at man nu roligt kunne smide sine bundbind væk … nu er de (måske) tilbage sammen med en række restriktioner.

Det hele skal dog først cleares med folketinget. Er der her flertal for de nye tiltag, så er restriktionerne snart igen hverdag.

Kravet om  Coronapas kommer til at gælde – hvis forslagene i deres nuværende form vedtages – bl.a. for en række offentlige institutioner.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Jeg så i TV-Avisen en skoleder og en tillidsrepræsentant – fra vistnok en skole i Skanderborg – proklamere at fremover skal man lige forbi ledelsen med et grønt Coronapas en gang om ugen.

Jeg har dog ikke hørt noget om, at det skulle blive et obligatorisk krav for alle medarbejdere i samtlige skoler i hele landet – har du?

Tilbage til Brostrøm – jeg misunder ham ikke hans job. Derfor er det også en glæde at se, at han trods alt kan grine med af sig selv. Se bare her – ”Lars Hjortshøj fortæller om Søren Brostrøm” – indslaget er fra sidste år:

https://www.facebook.com/watch/?v=2758238431092682