Jan Thranes tegneblog

Blog

Mød den nye uddannelses- og forskningsminister i Aftenshowet torsdag

Henover sommeren præsenterer Aftenshowet ministrene i den nye S regering.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ifølge mine oplysninger er den nye forskningsminister Ane Halsbo-Jørgensen gæst i aften, torsdag d.1.8. DR 1 kl. 19.00. Spændende om de kommer ind på ansøgertallene til velfærdfærdsuddannelser og specifikt til læreruddannelsen. Hendes forgænger på posten, Tommy Ahlers havde planer om et løft af læreruddannelsen – hvordan mon det står til med det eller er det tys-tys indtil kommissionen desangående kommer med sine anbefalinger i forhold til en revision af læreruddannelsen?

Efterlysning. Jeg er ikke klar over hvorvidt den nye undervisningsminister Pernille Rosenkranz-Theil allerede har gæstet Aftenshowet. Hvis ja og er der nogen som husker en dato så skriv venligst en kommentar – så kan jeg og andre finde det aktuelle program i DR´s arkiv.

Note. Fotoet øverst er affotograferet fra ministeriet hjemmeside

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.