Jan Thranes tegneblog

Blog

Ferie og tid til egenomsorg

Uanset vejret så kom ud og nyd naturen – det er gratis og det er godt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den danske sommer er sjældent, som man drømmer om – i hvert tilfælde ikke vejrmæssigt. Lad det ikke forhindre dig i at komme ud i naturen. Der er mange gratis oplevelser at hente – alene eller sammen med nogen. For mange er netop dette den bedste kur for at standse sindets tankemylder og blive nærværende tilstede i nuet – rekreation og væren. Man kan finde natur og oaser alle steder ­– jeg bor selv i København og illustrationerne er fra mine daglige åndehuller.

Du kan evt. finde inspiration her: ”Lægens bord undersøger: Naturen som medicin”. Kan naturen bruges som kur mod stress? Se og hør hvordan.

https://www.dr.dk/drtv/episode/193269

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Eller hvad med en cykeltur med nuværende tv-vært Tina Muller og tidligere professionel cykelrytter Brian Holm. Ung kvinde møder gammel mand – hvem har de bedste ben, når de begiver sig ud i det fantastiske danske landskab? Nyd turen og de smukke landskaber her:

https://www.dr.dk/drtv/episode/min-natur_-tina-mueller-cykler_191192