Jan Thranes tegneblog

Blog

Cool Corona

Da jeg var ung, dansede vi til denne

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg bor i en ejendom med mange børnefamilier, og at dømme efter støjniveauet og skænderierne er det ikke helt let at skulle være så meget sammen indendørs.

Her på folkeskolen.dk kommer der hele tiden nye, gode, inspirerende og ofte sjove forslag til aktiviteter i denne underlige tid – senest denne ”Skoleder: Sådan holder man skolehumøret højt i corona-tiden”. jeg vil hermed supplere listen med en opfordring til at danse.

https://www.folkeskolen.dk/1838949/skoleleder-saadan-holder-man-skolehumoeret-hoejt-i-corona-tiden

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Da jeg var ung tilbage i et andet årti dansede vi til Nice Device og hittet Cool Corona – ikke at forveksle med corona/Covid19 – sangtitlen referer til et øl-mærke! Det gamle hit har for tiden fået nye (inde-) sko at gå på, når vi tager en svingom her på 4. sal i en andelsbolig på Amager – sådan mest for at holde os oppe fysisk og humørmæssigt.

Lad det være en opfordring til andre.