Jan Thranes tegneblog

Blog

”Træt familiefar – jeg er idiot”

Et video-kig ind hos en presset familie

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

At skulle arbejde hjemme, stå for børnenes undervisning og i det hele taget at få en hverdag til at hænge sammen er noget af en udfordring for de fleste.

Kig indenfor hos en helt almindelig familie (hvis en sådan overhoved findes) i denne artikel og video:

Han giver bla. denne ros til sine børns lærere: "Mine drenges i øvrigt fantastiske lærere har budt ind med et hav af hjemmeopgaver. De nærer os åbenbart grænseløs og uberettiget tillid til at, vi ikke alene kan løse de basale dansk- og matematikopgaver, men også de mere avancerede."

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

https://www.bt.dk/samfund/traet-familiefar-jeg-er-idiot

Illustrationen øverst er lavet af undertegnede og er et stemningsbillede fra mit eget hjemme-område, Amager Strand ved København. Her har politiet i øvrigt været ude og mane til besindighed – HOLD AFSTAND og undgå at samles i større grupper.