Jan Thranes tegneblog

Blog

”Andre veje” – fem inspirationsvideoer

”Vi arbejder for dem der åbner verden”.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I disse Corona-tider modtager jeg mange mails med inspiration og input til undervisning, aktiviteter mm.. I dag er ingen undtagelse – her fik jeg en interessant mail fra Lærernes A-kasse.

Lærernes A-kasse har sloganet: ”Vi arbejder for dem, der åbner verden”. I den ånd har de fået produceret en række videoer med fælles titlen ”Andre veje”. Journalist  Mette Valsted interviewer en række kendte og mindre kendte danskere om følgende emner:

Bruger du nedture konstruktivt?

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

Ved du, hvad du er god til?

Hvordan arbejder du som motivator?

Hvad brænder du for?

Hvordan leder du andre og dig selv?

https://laka.dk/tilbud/Inspirationsfilm/andre-veje/

Illustrationen øverst er fra ”Hvad brænder du for?” – interview med ( krigs-) fotograf Jan Grarup. Illustrationen er en affotografering fra programmet og tilført lidt digitalt kolorit af undertegnede.