Jan Thranes tegneblog

Blog

Joanna – nyt krisecenter for børn og unge

Lørdag d. 15. august åbner ”Joanna” – selvom beliggenheden er centralt på Christianshavn, så er børn og unge fra hele landet velkommen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hjemmesiden er yderst brugervenlig. Den har et unik og farvestrålende design med fine illustrationer – ligetil at klikke sig ind på for yderligere information. https://www.joannahuset.dk/

"Joannahuset åbner 15. august ... så børn og unge i udsatte situationer kan få et fristed, nogen at tale med og en seng at sove i. Er du under 18 år, kan du komme forbi eller ringe til os 24 timer i døgnet, året rundt". ( Citat fra hjemmesiden ).

Tumbs up herfra.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.

God vind med projektet!

Hvad kan være mere relevant end at kippe med flaget til tonerne af ”Joanna”. Kim Larsen havde jo selv et stort hjerte for Christianshavn og de mange eksistenser i området. Sangen handler netop om, at man som barn/ung drømmer om et sted, hvor man ikke bare er overladt helt til sig selv.

https://www.youtube.com/watch?v=eYeLO9mk7ZE