Jan Thranes tegneblog

Blog

Musketered => kommission

Spørgsmålet om lærernes arbejdstid er blevet skudt til hjørne og i stedet skal vi nu afvente, hvad en kommission kommer op med af forslag …

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var lagt op til, at lærerne endelig skulle have en arbejdstidsaftale, som de selv havde forhandlet fremfor at være underlagt lov 409. Vi var såmænd også sat i udsigt at fagbevægelsen ville stå sammen og i solidaritet sikre at det endelig skete til OK 2018. Sådan gik det bare ikke. 

Nu afventer vi igen igen at Anders Bondo og Michael Ziegler sætter sig sammen og vupti kommer op med en løsning på lærernes arbejdstid.

Jan Thranes tegneblog

Med afsæt i omtrent en menneskealder som bladtegner og sideløbende underviser på både kunstskoler, seminarier, erhvervsskoler og i folkeskolen, sætter Jan Thrane i denne blog sin skarpe og kærlige pen på folkeskoleområdet. Jan Thrane er uddannet folkeskolelærer med blandt andet matematik som linjefag.